Početna | O nama | Kontakt | Kako do nas
d.i.j.o. trgovina

STOLOVI I STOLICE ZA UGOSTITELJSTVO I KUĆU

 

O nama

d.i.j.o. trgovina d.o.o. tvrtka s uspješnim poslovanjem na hrvatskom tržištu od 1994. godine. Naša je tvrtka specijalizirana za opremanje vanjskih prostora, a kroz dugogodišnje iskustvo i suradnju s eminentnim partnerima nastojimo krajnjem korisniku pružiti maksimalnu uslugu. Za poslovne partnere imamo svjetski poznate proizvođače namještaja, a među najetabliranijima su Manutti i Topalit.


Manutti je belgijska tvrtka koja spada u red vodećih proizvođača namještaja za vanjsku upotrebu. Strpljivim dizajniranjem i razradom proizvoda do najsitnijih detalja, prepoznata je od strane zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Upotreba materijala visoke kvalitete osigurava joj trajnost proizvoda.


Austrijska kompanija Topalit na svjetskom je tržištu već 40 godina. Stolne ploče, proizvedene u njihovu proizvodnom pogonu, odlikuju se vrhunskom kvalitetom, a raznolika paleta dekora može zadovoljiti sve estetske zahtjeve.


Iz ostalog robnog asortimana, zadovoljstvo nam je predstaviti vlastitu proizvodnju sjedalica. Kako bismo što bolje udovoljili željama klijenata, izrađujemo ih isključivo prema narudžbi. Sjedalice, naručene kod nas, izrađujemo od tekstila visoke kvalitete, dok široki spektar dekora omogućava njihovo uklapanje u različite ambijente.